ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ ΟΤ 53Β, Θεσσαλονίκη 57022 2310 797262 Info@agrocure.com

UltraFYT®

Τι είναι το UltraFYT

Η βλάστηση των σπόρων, η ανάπτυξη των ριζών και η αύξηση και παραγωγικότητα των φυτών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη ενός ισορροπημένου περιβάλλοντος μικροοργανισμών στο έδαφος, οι οποίοι αυξάνουν τη γονιμότητα των καλλιεργούμενων εδαφών.

To UltraFYT είναι ένα μίγμα των προβιοτικών, ωφέλιμων μυκήτων Trichoderma koningii και T. polysporum και των βακτηρίων Bacillus laterosporus, B. megaterium και Paenibacillus polymyxa.

Οι ωφέλιμοι αυτοί μικροοργανισμοί βρίσκονται σε μεγάλους πληθυσμούς σε υγιή και παραγωγικά εδάφη και συμβάλλουν σημαντικά στην ευρωστία, υγιή ανάπτυξη και παραγωγικότητα των φυτών.

To UltraFYT είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους των καλλιεργούμενων εδαφών ανεξάρτητα από την τιμή του pH τους και από άλλες φυσικοχημικές τους ιδιότητες. Είναι ένα πλήρως φυσικό προϊόν σε μορφή αφρίζουσας ταμπλέτας, μη τοξικό, διαλυτό στο νερό, ασφαλές σε συστήματα στάγδην άρδευσης και ασφαλές για χρήση στη βιολογική γεωργία.

Δεν περιέχει παθογόνους ή γενετικά τροποποιημένους μικροοργανισμούς και δεν προκαλεί ασθένειες στα φυτά.

Παράγεται από καθαρές καλλιέργειες μικροοργανισμών και όχι από μίξη διαφόρων άγνωστων οργανισμών που προέρχονται από λύματα ή άλλα οργανικά υλικά.

Αφήστε ένα σχόλιο